V Brumově – Bylnici bude uzavřená cesta, lidi přepraví speciální vlaky

ZLÍN - Kvůli rekonstrukci mostu nad železniční tratí bude od pondělka uzavřena silnice II/495 v Brumově-Bylnici a cestující bude převážet speciální vlak. Agentuře Mediafax to řekla mluvčí Zlínského kraje Gabriela Dvorníková.

Uzavírka silnice potrvá do konce měsíce srpna a kvůli pracem nebude fungovat autobusové spojení mezi obcí Štítná nad Vláří – Popov a městem Brumov – Bylnice.

Na základě objednávky Zlínského kraje budou mezi Bylnicí a Popovem vedeny mimořádné vlaky. „Autobusy dopravce ČSAD Vsetín na linkách Slavičín – Štítná nad Vláří – Popov – Valašské Klobouky a Valašské Klobouky – Štítná nad Vláří – Popov – Slavičín – Dolní Lhota – Zlín budou přetrasovány k železniční zastávce Popov a spoje z Valašských Klobouk k železniční stanici v Bylnici. Autobusy společnosti Housacar na lince Zlín – Bohuslavice – Luhačovice – Slavičín – Valašské Klobouky budou vedeny po objízdné trase přes Vlachovice kromě prvního ranního spoje z Valašských Klobouk, který obslouží i Brumov-Bylnici,“ upřesnila Dvorníková.

Objížďkové jízdní řády jsou uvedeny na webových stránkách „http://www.koved.cz/jizdni-rady“>www.koved.cz/jizdni-rady.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x