Odborník poodhalí na zlínské univerzitě alchymii úspěchu podnikání

ZLÍN - Ve zlínském Univerzitním centru se v úterý 12. dubna uskuteční setkání se známým investorem Michaelem Rostock-Poplarem na téma Alchymie úspěchu podnikání aneb proč někteří vyhrávají a jiní krachují. Agentuře Mediafax to uvedl tajemník Studentské unie Univerzity Tomáše Bati Ondřej Vjaclovský.

Známý investor tak odstartuje nový projekt Studentské unie, která se rozhodla přes sérii přednášek zprostředkovat setkání s významnými lidmi. Přednáška začne v 18.30 hodin a vstup na ni je bezplatný.

„Považujeme za důležité, aby měli vysokoškoláci možnost slyšet a bavit se s člověkem, který něco významného dokázal. Mohou si ze setkání odnést zajímavé myšlenky a zároveň motivaci,“ řekl manažer projektu a tajemník Studentské Unie Vjaclovský.

Michael Rostock-Poplar vystudoval právo na Univerzitě Karlově, poté absolvoval postgraduální studium na Oxford University a získal magisterský titul na University v Cambridge. Hovoří třemi cizími jazyky. Před založením Venture Investors Corporate Finance pracoval jako právník a u Prvního privatizačního fondu. Stál taktéž za vznikem společnosti Pilot Dynamis, kterou posléze prodal. Byl zakladatelem a prezidentem Středoevropské společnosti Cambridge University. V poslední době pracoval na prodeji IT a telekomunikačních společností, akvizici soukromé univerzity a pro západoevropské fondy při akvizici Českého Telecomu.

Studentská Unie je dobrovolnická organizace. Vznikla jako odpolední kroužek několika nadšenců, v současnosti pořádá akce pro 2000 lidí, provozuje internetový portál a stará se o dění na univerzitě.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x