Řada vsetínských chodníků se dočká celkové rekonstrukce

VSETÍN - V souvislosti s realizací projektu Čistá Bečva II se celkové rekonstrukce dočká také řada chodníků v různých částech Vsetína. Agentuře Mediafax to v úterý řekla mluvčí vsetínské radnice Marie Šidlová.

V rámci Čisté Bečvy II existuje dílčí projekt zaměřený na nakládání s dešťovými vodami, který úzce souvisí i se stavem chodníků a zpevněných ploch. Předpokládaný termín zahájení prací, které budou dotovány Evropskou unií, je ve druhé polovině příštího roku.

„Úprav by se měly dočkat chodníky a zpevněné plochy v Kolonce, Na Lapači, na Horním Městě, Ohradě a v Luhu,“ podotkl vedoucí oddělení investic radnice Josef Šťastný. Podle něj půjde o velmi rozsáhlé práce. Na Ohradě se týkají chodníků kolem takzvané malé hokejky podél ulice Generála Klapálka, v ulici Turkmenská, Ruská a Klidná či v ulici U Huti podél takzvané velké hokejky. V Luhu projdou opravou chodníky podél ulice Jasenická od vyústění Staré cesty až po ulici Tichá, chodníky v ulici Tichá, Svornosti a také spojovací chodníky mezi ulicemi Svornosti a Jasenická v Luhu III. Na Horním Městě bude upraven levostranný chodník od zámku směrem ke křižovatce U Růžičků. Na Lapači se budou úpravy týkat plochy parkoviště u zimního stadionu. V centru města čeká oprava chodníky v Kolonce, a to v ulicích Tyršova, Sušilova, Na Kamencoch a U Hřiště.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x