Ve Zlíně vystoupí americký bubeník Mike Terrana

ZLÍN - Světově známý americký bubeník Mike Terrana vystoupí v pátek 15. dubna ve zlínském Masters Of Rock Café. Agenturu Mediafax o tom informovala Martina Benešová z Pragokoncertu.

Mike Terrana se loni zapsal do Guinessovy knihy rekordů, kdy za bicími odehrál hned čtyři různé koncerty za sebou, a to na vizovickém festivalu Masters Of Rock. Do Zlína zavítá v rámci svého českého turné s názvem Classics for the New World. Své umění už předvedl v Bratislavě, Praze i Pardubicích a po Zlíně ho ještě v sobotu čeká vystoupení v Plzni.

Terrana se proslavil především v rámci svého působení v kapele Rage, nyní je důležitou součástí kapely okolo finské metalové královny Tarji, rytmickou oporou kapely Rolanda Grapowa, německých Masterplan. Kromě působení v této powermetalové formaci spolupracuje také s dalším německým hudebníkem Axel Rudi Pellem a věnuje se své vlastní sólové tvorbě instrumentálního charakteru.

Speciálními hosty všech českých zastávek Mika budou na letošní ceny Anděl nominovaní vyškovští Dark Gamballe se svým aktuálním albem Pochyby a pražská formace Second Chance. Koncert začíná ve 20 hodin.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x