Na střeše parkoviště Zlatého jablka ve Zlíně se bude opět bruslit na kolečkových bruslích

ZLÍN - Dětský in-line koutek na střeše parkovacího domu Zlatého jablka ve Zlíně zahájí v sobotu dopoledne provoz. Agentuře Mediafax to řekla mluvčí Zlatého jablka Kateřina Martykánová.

Během letošní sezony se koutek s výukou bruslení na kolečkových bruslích otevře dětem v měsících dubnu, květnu a červnu.

„In-line koutek bude v sobotu pro všechny zájemce k dispozici od 9 do 12 hodin. Děti od 5 do 12 let se zde naučí základy jízdy na kolečkových bruslích,“ vysvětlila Martykánová.

Minuta výuky stojí jednu korunu. Děti musí mít vlastní pouze cyklistickou přilbu. Chrániče i brusle si mohou zapůjčit na místě za poplatek 50 korun. Výuka se uskuteční jen za pěkného počasí. V měsíci dubnu bude koutek otevřený ještě 30. dubna, poté bude v provozu 7., 14., 21. a 28. května a 4., 11., 18. a 25. června.

Pro dospělé příznivce in-line bruslení jsou i v letošním roce připraveny tradiční noční jízdy Zlínem. První Blade Night se uskuteční 7. května. Sraz bruslařů bude v přímo ve Zlatém jablku od 19.30 hodin, start bude o hodinu později a návrat krátce před 22. hodinou.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x