Europoslankyně Olga Sehnalová pořádá ve Zlínském kraji semináře proti nekalým obchodním praktikám

KROMĚŘÍŽ - Cyklus seminářů nazvaných Nekalé obchodní praktiky vůči seniorům uspořádá v nejbližších dnech v několika městech Zlínského kraje europoslankyně Olga Sehnalová (ČSSD), první seminář začne v pátek v Kroměříži v klubu Starý pivovar. Agenturu Mediafax o tom informovala europoslankyně.

Série seminářů má za cíl poskytnout cenné a užitečné informace o nekalých praktikách některých obchodníků. Zejména senioři, kteří bývají nejčastěji oběťmi nekalého obchodování, se na semináři budou moci seznámit s používanými praktikami i s možnostmi obrany proti nim. Semináře se uskuteční 22. dubna v Kroměříži, 6. května v Uherském Hradišti, 13. května ve Vsetíně a 20. května ve Zlíně.

„Nekalé praktiky, které využívají slabosti a důvěřivosti seniorů, považuji za vrchol neetického jednání. Ráda bych tedy touto osvětou přispěla ke zvýšení povědomí o existenci neférového jednání a informovala naše seniory, jak se mohou těmto obchodním praktikám vyhýbat a bránit,“ řekla Sehnalová.

Semináře potrvají vždy tři hodiny a budou zdarma. Přednášet bude vrchní rada České obchodní inspekce a po semináři bude prostor i na diskuzi. Zájemci o účast mohou vyplnit přihlašovací formulář, který je k dispozici na webových stránkách www.sehnalova.cz. Přihlásit se ale lidé mohou i telefonicky na čísle 607 843 080.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x