MISS ACADEMIA ČR 2011 je minulostí, chystá se další ročník!

Patnáctý ročník soutěže o "nej" vysokoškolačku dosáhl svého vrcholu. Začínají přípravy na rok příští. Projekt dvanáct měsíců připravují a organizují studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně.

Tématem letošního ročníku byl slogan „Andělsky krásná, po čertech chytrá,“ který plně koresponduje s myšlenkou soutěže MISS ACADEMIA ČR. Snaží se vyvrátit, že krásná dívka nemůže být zároveň inteligentní. Dívky prošly nejprve castingy konanými v Praze a Brně a na deset nejlepších z celkového počtu 320 přihlášených čekalo v březnu finále.

Finálový večer byl vyvrcholením celého projektu. Konal se v nově vybudovaném Kongresovém centru ve Zlíně. Několik dní dopředu bylo vyprodáno všech 480 míst. Akreditovalo se 34 novinářů a fotografů. Přítomná byla i televize RTA a univerzitní televize NEON TV, která zprostředkovávala přímý přenos celého galavečera. Ten sledovalo 3456 diváků z České republiky i ze zahraničí.

Titul MISS ACADEMIA ČR 2011 získala dvacetiletá Pavlína Kadlecová z Podivic u Vyškova studující Sociální a masovou komunikaci na Univerzitě J. A. Komenského v Praze. I letos si veřejnost mohla prostřednictvím internetu zvolit svou MISS ACADEMIA ON-LINE. Vítězkou se stala jednadvacetiletá Markéta Břízová studující Marketing a obchod na Vysoké škole Báňské Technické univerzitě v Ostravě, která získala 3521 z celkového počtu rekordních 9586 hlasů. „V rámci patnáctileté historie MISS ACADEMIA ČR jsme překonali všechny možné rekordy. Počet hlasujících byl dokonce vyšší než v ČESKÉ MISS 2011,“ dodává manažer propagace Vít Nevřela.

Příprava celého projektu byla časově, organizačně i finančně velmi náročná. „MISS ACADEMIA ČR 2011 by se nemohla uskutečnit bez štědré pomoci sponzorů a mediálních partnerů. Dále bez podpory Zlínského kraje, silného zázemí Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně a celého realizačního týmu. Všem podporovatelům chceme touto cestou poděkovat,“ uvedl jeden z manažerů projektu Marek Klos.

Našli jsme miss, která má (s)mysl!

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x