Ve Valašském Meziříčí oslaví Mezinárodní den tance

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Ve Valašském Meziříčí se v pátek 29. dubna uskuteční taneční happening při příležitosti oslavy Mezinárodního dne tance. Agentuře Mediafax to řekla Vendula Králová z valašskomeziříčské radnice.

Město se k oslavám tance připojilo už podruhé. Oproti loňskému roku, kdy se vyznavači různých tanečních stylů sešli na náměstí, slibuje letošní rok ještě více více hudby, tance a zábavy.

„Milovníkům tance nabídneme bezplatnou dvouhodinovou lekci moderních tanečních směrů Open dance, která vypukne v 15 hodin ve velké tělocvičně Základní školy Šafaříkova,“ uvedla Stanislava Šnajdrová z pořádající meziříčské Základní umělecké školy s tím, že taneční lekce bude pod taktovkou trojnásobného mistra republiky v Elektro Boogie Patrika Ulmana a profesionálního lektora tanečního studia Roots Company Ostrava Dušana Vlacha.

Od 16 do 17 hodiny bude program ve velkém sále místního kulturního zařízení patřit dětem, pro které připraví taneční škola Aneri zdarma výuku tanců. „Hodinka bude určená pro děti od čtyř do deseti let, ve které budeme plynule přecházet od jednoduchých dětských tanečků až po taneční styly disco a street dance,“ prozradila ředitelka taneční školy Irena Stolařová. V sále si také budou moci nechat zájemci ozdobit obličej různými malůvkami, přichystány budou i nezbytné balónky a drobné dárečky.

V případě příznivého počasí vypukne na nádvoří zámku Žerotínů v 17 hodin taneční happening a battle účastníků. Celý taneční den vyvrcholí ve 20 hodin taneční after party v M-klubu, kterou budou moderovat Dušan Vlach a D-Company Boys. Pouze na tuto akci se bude vybírat vstupné ve výši 50 korun.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x