Policie: Dva mrtvé muže nalezené na Zlínsku nikdo nezabil

ZLÍN - Mrtvého muže, kterého objevil náhodný kolemjdoucí na náměstí Míru ve Zlíně, a mrtvého muže nalezeného v lese poblíž hradu v Malenovicích, nikdo nezabil. Agentuře Mediafax to v pátek sdělila zlínská policejní mluvčí Jana Bartíková.

O obou případech v týdnu informovala agentura Mediafax. „Známe totožnost obou mrtvých mužů,“ řekla Bartíková.

Na velikonoční pondělí našel náhodný kolemjdoucí mrtvého muže v křoví na náměstí Míru ve Zlíně. „Kriminalisté zjistili, že je to pětapadesátiletý Slovák, který před dvěma lety přijel hledat práci do Zlína,“ uvedla mluvčí. Podle ní se však muž dostal do společnosti bezdomovců a ve velkém množství požíval alkohol. To se mu pravděpodobně stalo osudným. „Z pitvy nevyplynulo, že by se na jeho smrti podílel někdo jiný,“ dodala.

Ke stejnému závěru dospěli kriminalisté i v případu nalezené mrtvoly v lese poblíž hradu v Malenovicích. Při úterní procházce přinesl pes páníčkovi lidskou ruku, a tak policisté začali v okolí hledat celé tělo. Ve středu dopoledne našli zbytek zapadlého těla v rokli. „Indicie nás vedou k pětatřicetiletému muži, kterého příbuzní postrádali už od podzimu. V minulosti se pokoušel spáchat sebevraždu. Sebevraždě nasvědčuje i větší množství léků, které jsme kolem našli,“ informovala Bartíková.

--> --> --> --> -->