Ve Zlíně se pojede první letošní in-lineová Bladenight

ZLÍN - Příznivci in line bruslení se v sobotu mohou ve Zlíně zúčastnit prvního letošního Bladenight, jedná se o hromadnou jízdu na kolečkových bruslích ulicemi večerního Zlína. Agentuře Mediafax to řekla mluvčí pořádajícího obchodního a zábavního centra Zlaté jablko Kateřina Martykánová.

Akce se opět uskuteční pod dohledem policejních vozů a za hudebního doprovodu. První letošní Hepa Bladenight odstartuje tradičně ze Zlatého jablka.

Do přízemí Zlatého jablka se zájemci mohou začít sjíždět od 19.30 hodin, odkud společně ve 20.30 hodin vyrazí na jízdu nočními ulicemi města. Také v letošním roce připravili organizátoři dva okruhy o celkové délce asi 10,4 kilometrů. Nejprve bruslaři vyrazí na delší okruh přes třídu Tomáše Bati na Okružní, přes nábřeží Dřevnice na ulici 2. května a Gahurovu a zpět ke Zlatému jablku (přibližně 7,7 kilometrů). Kdo bude mít zájem, může si kolem 21:30 hodin zajet ještě i kratší trasu o délce 2,7 kilometrů.

Organizátoři akce upozorňují na to, že bruslaři mohou na projížďku nočním městem vyrazit pouze pokud mají u sebe reflexní prvky. Tedy čelovku, blikačku nebo podsvícení koleček, svítící neonové tyčinky a podobně. Samozřejmostí by měla být také přilba a chrániče minimálně na předloktí.

Hepa Bladenight se letos uskuteční ještě 4. června, 6. srpna a 3. září.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x