Den matek oslaví i ve Velkých Karlovicích

VELKÉ KARLOVICE - Alespoň symbolicky se rozhodl připojit k nedělním oslavám Dne matek turistický rezort Valachy. Pohostí návštěvnice termálních bazénů Horal zdarma kávou dle vlastního výběru, sdělila agentuře Mediafax Martina Žáčková z turistického rezortu Valachy.

„Všechny maminky i babičky, které v neděli zavítají do areálu termálních bazénů, zveme na kávu zdarma v našem Vital baru u bazénu. Maminky dostanou u vstupu dárkový kupon, který pak mohou vyměnit za kávu dle vlastního výběru,“ upřesnil manažer Wellness Horal Martin Pařízek.

Obdobná dárková akce se chystá v termálních bazénech také o necelý měsíc později ke Dni dětí. „Všechny děti se mohou těšit na zmrzlinový pohár zdarma v restauraci hotelu Horal a budou mít také bezplatný vstup do bazénů na dvě hodiny. Aby malí návštěvníci nepřišli zkrátka v případě, že by nemohli přijet přesně 1. června, potrvá akce i 2. a 3. června,“ doplnil Pařízek.

Termální bazény jsou součástí Sportovně relaxačního centra ve wellness hotelu Horal. Veřejnosti jsou otevřeny od ledna 2011. Areál tvoří prosklená hala s výhledem do údolí s plaveckým bazénem dlouhým 20 metrů, zábavně relaxačním bazénem s vodními atrakcemi a dětským bazénkem. Bazény jsou plněny vodou z vlastního vrtu z hloubky 100 metrů, která je obohacována o mořskou sůl a dohřívána až na 36°C.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x