V Buchlovicích začíná 13. ročník Buchlovského hudebního léta, na úvod se představí David Koller

BUCHLOVICE - V pořadí 13. ročník Buchlovského hudebního léta v zámeckém amfiteátru v Buchlovicích zahájí v pátek večer úvodním koncertem David Koller s Bandem. Až do září čeká návštěvníky dalších devět koncertů a dva zábavné pořady, uvedla Michaela Remešová z agentury Vichr Production.

Akci pořádá už tradičně agentura Vichr Production ve spolupráci se Správou státního zámku Buchlovice a Městysem Buchlovice. „Letošní 13. ročník Buchlovského hudebního léta opět nabídne jedinečné koncerty pod širým nebem v buchlovickém zámeckém amfiteátru,“ uvedla Remešová. Všechny koncerty začínají vždy ve 20.hodin.

V pátek se představí člen legendární skupiny Lucie David Koller s Bandem, role předskokana se ujala hranická formace November 2nd.

V seznamu dalších koncertů nechybí slovenský Vidiek s českou Vltavou ( 27.5.), Buty a Luboš Pospíšil (10.6.), Kryštof (24.6.), Václav Neckář s Bacily (15.7.), Mig 21 a Nšoči (22.7.), bratři Jan a František Nedvědové (3.8.), Tři Sestry (19.8.), Čechomor (26.8.) a Tomáš Klus (2.9.).

Návštěvníci se v rámci Buchlovského hudebního léta dočkají také 21. července vystoupení baviče Zdeňka Izra, pro děti je 26. června připraven zábavný program Zpíváme a tančíme s Míšou.

Také letos mohou do zámeckého amfiteátru zamířit také milovníci stříbrného plátna. Letní kino nabídne od června do srpna mj. snímky Občanský průkaz, Román pro muže, Autopohádky či Lidice.

Podrobné informace k programu Buchlovského hudebního léta 2011 lze najít na http://www.vichr.cz“>www.vichr.cz a http://www.buchlovskehudebnileto.cz“>www.buchlovskehudebnileto

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x