BENEFICE LUHAČOVICE – MĚSTO ZDRAVÍ A MÓDY POMŮŽE DĚTEM

V sobotu 21. května 2011 se v Luhačovicích uskuteční jubilejní 10. ročník charitativního projektu nazvaného LUHAČOVICE - MĚSTO ZDRAVÍ A MÓDY. Cílem akce je především pomoci vybraným dětem a rodinám, které potřebují vylepšit svoji tíživou situaci ze Zlínského kraje. Naše podpora bude směřovat k handicapovaným, nemocným a opuštěným dětem.

Hlavním programem akce bude večerní módní show zpestřená o vystoupení umělců. Lidé se mohou těšit na kolekce předních českých návrhářů, mezi nimiž nebude chybět Libor Komosný, Luděk Hanák, Marie Zelená, Zuzana Botková a Leo Macenauer. Speciálním hostem přehlídky bude Helena Konarovská – specialistka na spodní prádlo.

Moderátorem večera bude Martin Dejdar. Program svým akrobatickým vystoupením zpestří dvojice DaeMen – vítězové soutěže Česko Slovensko hledá talent. Dále se představí zpěvačka Dominika Hašková, zpěvák Domenico Martucci nebo mladý talentovaný saxofonista Patrik Žiga. Galavečer odstartuje v sále Rondo Kulturního domu Elektra v 19.00, cena vstupenky je 280 korun. Celý výtěžek z akce bude rozdělen při slavnostním večeru.

Jako doprovodný program je naplánován tradiční Tenisový turnaj osobností, který se uskuteční od 10.00 hodin na tenisových kurtech poblíž lázeňské kolonády. Jeho součástí bude také zábavný den, který bude připraven především pro děti. Ty se mohou těšit na zábavný skákací hrad a další překvapení. Svoji techniku a práci veřejnosti předvedou také profesionální a dobrovolní hasiči a policisté. O zábavu a soutěže se postará se svým výjezdovým vozidlem také Radio Zlín.
Ukončení odpoledního programu je naplánováno přibližně na 15.00 hodin.

Pořadatelem celé benefice je občanské sdružení KORUNKA LUHAČOVICE, jejíž zakládající členkou je ředitelka Lázeňských hotelů MIRAMARE Luhačovice Veronika Záhorská. “ Každoročně se nám podaří získat podporu místních podnikatelů a vybrat pro charitativní účely nezanedbatelnou částku, kterou poté rozdělujeme podle přísných pravidel přímo potřebným lidem. Především malým dětem nebo organizacím, které se o ně svojí pílí a s velkou péčí starají,“ dodala Veronika Záhorská. Záštitu nad letošním jubilejním ročníkem převzal statutární zástupce hejtmana Zlínského kraje Libor Lukáš.

Občanské sdružení KORUNKA LUHAČOVICE podpořila nemocné či hendikepované děti a sociální slabé rodiny již více než jedním milionem korun. Během letošního roku zorganizovalo sdružení také veřejnou sbírku pro Davida Fibichra, který trpí vzácnou nemocí motýlích křídel. Více informací o sdružení na www.korunkaluhacovice.cz.

Kontakt:
Mgr. Michaela Mitáčková
PR manažer občanského sdružení Korunka Luhačovice
Tel.: 777 618 979, email:misa.mitackova@gmail.com

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x