Turistický web Východní Moravy má novou podobu

ZLÍN - Webové stránky Centrály cestovního ruchu Východní Moravy mají novou podobu. Agentuře Mediafax to oznámil Zdeněk Urbanovský z Centrály cestovního ruchu Východní Moravy.

Stránky se dočkaly nové grafiky, záložek, nových rubrik i rychlejší odezvy. Portál Centrály cestovního ruchu Východní Moravy patří mezi velmi oblíbené. V dubnu letošního roku překonal hranici půldruhého milionu návštěvníků, v provozu je přitom portál necelých tři a půl roku. Získal rovněž významná ocenění – letos například druhé místo za nejlepší turistický portál v prestižní soutěži Velká cena cestovního ruchu, která se uděluje na veletrhu Regiontour v Brně.

„Zájem o naše stránky i uznání odborníků nás těší, přesto nezůstáváme stát na místě a připravili jsme další vylepšení. Nejen ve spolupráci s odborníky na webové prezentace a analytiky, ale i editory a samotnými návštěvníky, kterých jsme se na jejich názory ptali formou ankety přímo na webu,“ doplnila Dana Daňová, ředitelka centrály.

Dosavadní šedé pozadí na webových stránkách vystřídaly oranžové tóny. Na úvodní straně najdou uživatelé nový centrální box s upoutávkami. Další novinkou je Zápisník cestovatelů, do kterého mohou psát návštěvníci své zkušenosti z výletů nebo třeba inspirace na cesty. Doplněna byla i záložka Tipy na výlety.

--> --> --> --> -->