V Luhačovicích se uskuteční tradiční benefiční akce Město zdraví a módy

LUHAČOVICE - V Luhačovicích se v sobotu uskuteční juLUHAČOVICE - V Luhačovicích se v sobotu uskuteční jubilejní desátý ročník charitativního projektu Luhačovice - Město zdraví a módy. Jak agentuře Mediafax řekla manažerka občanského sdružení Korunka Luhačovice Michaela Mitáčková, cílem akce je pomoci hendikepovaným, nemocným a opuštěným dětem.
bilejní desátý ročník charitativního projektu Luhačovice - Město zdraví a módy. Jak agentuře Mediafax řekla manažerka občanského sdružení Korunka Luhačovice Michaela Mitáčková, cílem akce je pomoci hendikepovaným, nemocným a opuštěným dětem. Hlavním programem a...

Hlavním programem akce bude večerní módní show zpestřená o vystoupení umělců. Lidé se mohou těšit na kolekce předních českých návrhářů, mezi nimiž nebude chybět Libor Komosný, Luděk Hanák, Marie Zelená, Zuzana Botková a Leo Macenauer. Speciálním hostem přehlídky bude Helena Konarovská – specialistka na spodní prádlo.

Role moderátora večera se ujme Martin Dejdar. Program svým akrobatickým vystoupením zpestří dvojice DaeMen – vítězové soutěže Česko Slovensko hledá talent. Dále se představí zpěvačka Dominika Hašková, zpěvák Domenico Martucci nebo talentovaný saxofonista Patrik Žiga. Galavečer odstartuje v sále Rondo Kulturního domu Elektra v 19 hodin, cena vstupenky je 280 korun. Celý výtěžek z akce bude rozdělen při slavnostním večeru.

Jako doprovodný program je naplánován tradiční tenisový turnaj osobností, který se uskuteční od 10 hodin na kurtech poblíž lázeňské kolonády. Jeho součástí bude také zábavný den pro děti. Ty se mohou těšit na zábavný skákací hrad a další překvapení.  Svoji techniku a práci veřejnosti předvedou také profesionální a dobrovolní hasiči a policisté. Ukončení odpoledního programu je naplánováno přibližně na 15. hodinu.

Pořadatelem celé benefice je občanské sdružení Korunka Luhačovice, jejíž zakládající členkou je ředitelka Lázeňských hotelů Miramare Luhačovice Veronika Záhorská. „Každoročně se nám podaří získat podporu místních podnikatelů a vybrat pro charitativní účely nezanedbatelnou částku, kterou poté rozdělujeme podle přísných pravidel přímo potřebným lidem. Především malým dětem nebo organizacím, které se o ně svojí pílí a s velkou péčí starají,“ dodala Záhorská.

Občanské sdružení Korunka Luhačovice podpořila nemocné či handicapované děti a sociální slabé rodiny již více než jedním milionem korun. Během letošního roku zorganizovalo sdružení také veřejnou sbírku pro Davida Fibichra, který trpí vzácnou nemocí motýlích křídel.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x