Valašskomeziříčské letní koupaliště se chystá na zahájení sezony

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Valašskomeziříčské letní koupaliště zahájí letošní sezonu 1. června. Agentuře Mediafax to ve středu řekla Vendula Králová z valašskomeziříčské radnice.

Návštěvníci budou mít k dispozici dva bazény, dětské brouzdaliště, vodní hřib, masážní lavice a trysky a mnoho dalších vodních atrakcí. V areálu budou opět zprovozněna hřiště na plážový volejbal, nohejbal a košíkovou. Lidé si budou moci u dvou stolů také zahrát stolní tenis.

Sezona potrvá do 31. srpna, provozní doba bude denně od devíti do 20 hodin. Výše vstupného bude stejné jako v roce 2009. „V loňském roce lidé platili nižší vstupné, protože jsme nemohli z důvodu květnové povodně, která zaplavila celý areál, zajistit celé spektrum služeb,“ konstatovala jednatelka provozující společnosti ST Servis Miroslava Wrzecká.

Provozovatel nechává v platnosti systém celodenního, odpoledního a večerního vstupného. Děti do šesti let budou mít vstup volný. Děti od sedmi do 15 let, senioři nad pětašedesát let a držitelé průkazů ZTP budou moci uplatnit zlevněné vstupné, které bude na celý den činit 40 korun. Dospělí zaplatí za celý den strávený na koupališti 60 korun. „Druhý rok budou moci dospělí i ti, kteří budou nárokovat zlevněné vstupné, využít ke vstupu pernamentní čip. Za hodinu se z čipu automaticky odečte osm nebo šest korun, maximálně za celodenní pobyt na koupališti zaplatí 60 nebo 40 korun,“ upřesnila Wrzecká.

ST Servis přichystalo také množstevní slevy. Ty budou moci využít organizované více jak patnáctičlenné skupiny dětí do 18 let, které musí být v doprovodu jedné dospělé osoby. „Myslíme i na rodinné vstupné. Rodiče s dvěma dětmi do 15 let zaplatí za celý den 160 korun,“ dodala Wrzecká.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x