Valašskkomeziříčské koupaliště se chystá na zahájení sezony

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Valašskomeziříčské oupaliště se připravuje na zahájení nové letní sezony, jeho brány se otevřou 1. června. Agentuře Mediafax to sdělila Vendula Králová z valašskomeziříčské radnice.

Návštěvníci budou moci využít dva bazény, včetně dětského brouzdaliště, vodní hřib, masážní lavice a trysky a mnoho dalších vodních atrakcí. V areálu koupaliště budou opět zprovozněno hřiště na plážový volejbal, nohejbal a košíkovou. K dispozici budou také dva stoly ke stolnímu tenisu.

„Areál letního koupaliště bude k prvnímu červnu připraven,“ potvrdila Miroslava Wrzecká, jednatelka společnosti ST Servis, jež koupaliště provozuje.

Sezona potrvá do 31. srpna, provozní doba bude denně od 9 do 20 hodin. Výše vstupného bude stejná jako v roce 2009. „V loňském roce lidé platili nižší vstupné, protože jsme nemohli z důvodu květnové povodně, která zaplavila celý areál, zajistit celé spektrum služeb,“ konstatovala jednatelka. Provozovatel nechává v platnosti systém celodenního, odpoledního a večerního vstupného. Děti do šesti let budou mít vstup volný. Děti od sedmi do 15 let, senioři nad 65 let a držitelé průkazů ZTP budou moci uplatnit zlevněné vstupné, které bude na celý den činit 40 korun. Dospělí zaplatí za celý den strávený na koupališti 60 korun. „Druhý rok budou moci dospělí i ti, kteří budou nárokovat zlevněné vstupné, využít ke vstupu permanentní čip. Za hodinu se z čipu automaticky odečte osm nebo šest korun, maximálně za celodenní pobyt na koupališti zaplatí 60 nebo 40 korun,“ podotkla Wrzecká.

ST Servis přichystalo také množstevní slevy. Ty budou moci využít organizované více jak patnáctičlenné skupiny dětí do 18 let, které musejí být v doprovodu jednoho dospělého. „Myslíme i na rodinné vstupné. Rodiče s dvěma dětmi do patnácti let zaplatí za celý den 160 korun,“ dodala Wrzecká.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x