Vsetínský Den dětí s Annou pomůže nemocnici

VSETÍN - V Panské zahradě ve Vsetíně se v neděli uskuteční tradiční Den dětí s Annou, jeho výtěžek pomůže vsetínské nemocnici. Agenturu Mediafax o tom informovala mluvčí nemocnice Lenka Plačková.

Den dětí s Annou se ve Vsetíně koná už podevatenácté a malé návštěvníky opět přivítá Popelka, Krakonoš, loupežník Lotrando a řada dalších pohádkových postav. Akce začne ve 13 hodin.

„Součástí zábavného odpoledne bude i dětská tombola. Výtěžek z prodeje kupónů bude věnován novorozenecké stanici Dětského oddělení Vsetínské nemocnice. Tentokrát bude určen k nákupu monitorlů dechu novorozenců,“ dodala Plačková.

Den dětí s Annou s sebou přinese soutěže, zajímavá vystoupení a další atrakce. Na pódiu se představí dvě desítky dětských uměleckých i sportovních souborů a kroužků, k vidění bude ale také šermířské představení skupiny historického šermu Valmont, skupina Dědictví, sokolník Monti, břišní tanečnice Nilla Nour a další hosté. Tradičně nebude chybět ani projížďka na koních, předváděcí akce modelářů a stánky s dobrotami. Na závěr programu je pak naplánovaná od 18.30 hodin dětská diskotéka.

Loni se prodejem kupónů do dětské tomboly podařilo vybrat 5820 korun a peníze posloužily k nákupu mobilní ototerapie pro novorozence.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x