Oprava mostu si v Rožnově pod Radhoštěm vyžádá komplikace v dopravě

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - S dopravními komplikacemi musejí počítat řidiči v Rožnově pod Radhoštěm, kde začala platit částečná uzavírka provozu na silnici I/35. Agentuře Mediafax to v úterý uvedl mluvčí rožnovské radnice Tomáš Gross s tím, že v místě se bude opravovat most.

Silnice I/35 je hlavní komunikací vedoucí Rožnovem podél řeky Bečvy mezi oběma světelnými křižovatkami. Opravy se dočká most přes Veřmířovský potok, který je pravobřehým přítokem Rožnovské Bečvy. Práce potrvají do konce listopadu.

Most přes Veřmířovský potok poškodily loňské květnové povodně. „Během prací bude zachován obousměrný provoz, jízdní pruhy ale budou zúžené,“ upřesnil Gross.

V současné době je to na území města již třetí omezení provozu na silnici, která slouží jako hlavní průjezdová cesta pro řidiče směřující například z Valašského Meziříčí na Ostravu nebo na Slovensko. Od loňského května jsou v rekonstrukci mosty na silnici I/35 v úseku u vjezdu do areálu Tesly a u světelné křižovatky u Eroplánu. Most u vjezdu do areálu Tesly by měl být opraven v termínu do letošního září.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x