Důchodkyni z Uherského Brodu hrozí za polití sousedky vodou až 20tisícová pokuta

UHERSKÝ BROD - Velmi netradiční incident zaznamenali v pondělí večer policisté v Uherském Brodě. Jak v úterý agenturu Mediafax informoval mluvčí policie Aleš Mergental, dvě důchodkyně se do sebe pustily a polévaly se vzájemně vodou.

Vše začalo tím, když 68letá žena sledovala televizi. Bylo horko, a tak měla otevřené okno svého bytu v panelovém domě. Venku pod oknem seděli na lavičce lidé a povídali si.

„Televizní divačka se ale na svůj pořad zřejmě nemohla dostatečně soustředit, protože ji hlasitost hovoru pod oknem rušila. Proto vstala, do sklenice nalila vodu a z okna ji vylila na ženu na lavičce. Netrefila se však a voda dopadla na lavičku vedle 72leté seniorky,“ popsal případ mluvčí.

Politá důchodkyně se rozhněvala, odešla do svého bytu, kde napustila kbelík vody. Poté přišla k sousedčiným dveřím a celý kýbl na dveře vylila. „Tento velmi netradiční incident dvou seniorek skončil přivoláním policistů, kteří přijeli na místo. Situace se už naštěstí nijak nevyostřila, a tak policisté mohli v klidu začít řešit přestupek proti občanskému soužití, za který oběma starším ženám hrozí pokuta až 20 tisíc korun,“ dodal Mergental.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x