Novák si vychutnal Berdycha

Tenisový hattrick má za sebou v rodném Zlíně Jiří Novák. Šestatřicetiletý stále aktivní tenista vyhrál potřetí v řadě turnaj osobností v rámci Zlínských tenisových dnů v areálu Na Vršavě.

Ve dvojici s Drahomírem Juřenou tentokrát vyhráli ve finále nad Martinem Berdychem /otcem světové sedmičky Tomáše Berdycha/ a Romanem Hrabalem 6:1. „Nejen ale hlavně ve finále jsem se mohl spolehnout na bezchybný výkon spoluhráče,“ pochválil Juřenu Novák. Jiří Novák obdržel od organizátorů hned na začátku akce certifikát Ambassador zlínského tenisu a fair play a to až do roku 2075, kdy bude mít sto let. „Tohle je cena, jíž si velmi vážím, na zdejších kurtech jsem vyrůstal a mohu slíbit, že roli „velvyslance“ budu plnit i nadále,“ okomentoval překvapení Novák.

Náš dosud nejúspěšnější daviscupový reprezentant v historii se zapojil už v pátek do Dětského ovocného dne s tenisem, kde své první voleje u sítě zkoušeli nejmladší adepti sportu.

Sobotního turnaje osobností se vesměs s úspěchem zúčastnily také další známé osobnosti, mezi 36 hráči například hokejisté Roman Vlach či Jiří Marušák, trenéři Zdeněk Venera a Rostislav Vlach, herec Josef Náhlovský a další. Jedním z početných partnerů dvoudenních Zlínských tenisových dnů byla i společnost AVONET.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x