Hokejisté PSG Zlín odehrají v přípravě deset utkání

ZLÍN - Extraligoví hokejisté PSG Zlín sehrají během léta deset přípravných zápasů s českými a slovenskými extraligovými týmy. Tradičně nebudou chybět ani na turnaji ve slovenském Trenčíně, informovaly o tom oficiální internetové stránky klubu.

Svěřenci trenérů Rostislava Vlacha a Josefa Turka nastoupí během léta čtyřikrát na domácím stadionu Luďka Čajky, kde se utkají s Energií Karlovy Vary, se slovenskými extraligovými celky Skalice a Nitry a deset dnů před startem Tipsport extraligy přijede do Zlína úřadující vicemistr z Vítkovic.Začátky domácích přípravných utkání jsou stanoveny na 18. hodinu s výjimkou duelu s Nitrou, který začíná již ve 13 hodin. Ve čtvrtek 25. srpna se totiž koná v podvečerních hodinách v nedaleké sportovní hale technická přejímka soutěžních vozidel mezinárodní automobilové soutěže Barum Czech Rally Zlín a prostranství před zimním stadionem bude vyhrazeno této akci. Zlínští hokejisté se připravují do 1. července na suchu, kam se vrátí i po třítýdenní dovolené. Brusle obují poprvé 3. srpna.

Úvodní extraligové utkání sehraje tým PSG Zlín v pátek 16. září, kdy na domácím ledě přivítá pražskou Slavii.

Přípravné zápasy hokejistů PSG Zlín:11. – 13. srpna: mezinárodní turnaj RONA CUP v Trenčíně (3 utkání)17. srpna – 18.00: PSG Zlín – HC Energie Karlovy Vary23. srpna – 18.00: PSG Zlín – HK 36 Skalica 25. srpna – 13.00: PSG Zlín – HK Nitra 30. srpna: HC Oceláři Třinec – PSG Zlín1. září: HK 36 Skalica – PSG Zlín6. září – 18.00: PSG Zlín – HC Vítkovice Steel8. září: HC Vítkovice Steel – PSG Zlín

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x