Kriminalisté prosí veřejnost o spolupráci při vyšetřování vraždy studentky v Hulíně

HULÍN - Zlínští kriminalisté prosí veřejnost o pomoc při objasňování páteční vraždy studentky Martiny Volkové (20), kterou někdo zavraždil v Hulíně. Agentuře Mediafax to v úterý uvedla policejní mluvčí Jana Bartíková.

Studentku někdo zabil v době od čtvrtka 9. června 20.45 hodin do pátku 10. června 6.30 hodin. Dívka zemřela násilnou smrtí v bytě v ulici Družba.

„Policie potřebuje sestavit časový snímek pohybu Martiny Volkové ve večerních a nočních hodinách ze čtvrtka na pátek uplynulý týden. Podle dosud zjištěných informací máme doloženo, že Martinu lidé naposledy viděli ve čtvrtek 9. června ve 20.45 hodin. To se pohybovala v Hulíně v okolí ulic Družba, Československé armády a Záhlinická, kde měla venčit svou fenku Kesi. Jde o malého psa vysokého asi 30 centimetrů smetanovo-zlaté barvy s krátce střiženou srstí. Martina byla štíhlá blondýnka s vlasy po ramena, na sobě měla oblečené černé triko a rifle,“ konstatovala Bartíková.

Policie nyní zjišťuje zejména to, jestli Martina se psem či bez něj nenavštívila nějaké restaurační zařízení, nepotkala se s někým známým venku či případně s někým ve večerních hodinách nekomunikovala telefonicky nebo přes počítač. „Dále bychom potřebovali vědět, zda si někdo v inkriminovanou dobu všimnul pohybu lidí v hulínské ulici Družba, zejména pak v okolí domu číslo popisné 1194. Veškeré informace přijímáme na lince 158, svědkové pak mohou oslovit přímo naše kriminalisty, či jim zanechat vzkaz na hlasové schránce telefonu 974 661 326,“ dodala Bartíková.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x