Nováčka florbalové extraligy z Otrokovic povede trenér Holovka

OTROKOVICE - Novým trenérem florbalistů Panthers Otrokovice, kteří budou v následující sezoně hrát poprvé v historii klubu nejvyšší soutěž, se stal Jan Holovka. Informuje v úterý server florbal.cz.

Jan Holovka, přitom loni působil v FBC Ostrava, se kterým jako asistent trenéra Martina Smetáka došel senzačně až do finále a získal stříbrné medaile. Jenže v FBC se nedohodl na podmínkách. ,,Nenašli jsme shodu v časové náplni postu asistenta a financí. Takže jsem řešil nové možnosti realizace,“ řekl Holovka. Nyní bude dojíždět do více než 100 kilometrů vzdálených Otrokovic. ,,Už jsem se s týmem sešel a musím říct, že kádr je dobrý, stejně jako podmínky pro trénování,“ dodal nový trenér nováčka, který v minulosti vedl vedle FBC v nejvyšší soutěži i 1. SC Ostrava, Třinec.

,,Jsme rádi, že jsme se dohodli. Chyběl nám někdo s taktickými zkušenostmi. Už loni byl v baráži vidět přínos Matěje Koňaříka, který nám pomáhal při souboji se Spartou,“ říká šéf otrokovického klubu Aleš Ordelt. ,,Řekli jsme si vzájemné představy a myslím, že panuje oboustranná spokojenost. Probírali jsme už i provozní věci, řešili soustředění a přípravu,“ dodal Ordelt.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x