Fotbalista Malchárek míří ze Zlína do Trnavy, slovenskému klubu se upsal na dva roky

ZLÍN - Fotbalista Pavel Malchárek přestupuje z druholigového Zlína do týmu Spartaku Trnava, klubu ze slovenské nejvyšší soutěže se upsal na dva roky. Informaci zveřejnila v pátek agentura SITA.

„Podepsal jsem smlouvu na dva roky. Všechno by mělo být v pořádku a přestup je hotový,“ citovala internetová stránka www.spartak.sk českou posilu trnavského klubu po prvním tréninku v novém klubu. Malchárek hrál už v patnácti letech druhou ligu za Vítkovice, vyzkoušel si angažmá v pražské Spartě, 1.FC Slovácko a FC Viktoria Plzeň. Naposledy pak hrál v Tescomě Zlín. Nastupoval i za národní tým do 21 let. „V českých mládežníckých výběrech jsem odehrál víc než sedmdesát zápasů,“ doplnil Malchárek.

„Mám za sebou první trénink a teprve se seznamuji s týmem. Trnava je ale fotbalové město, fanoušci tu byli vždy skvělí. Chtěl bych, abychom hráli s týmem co nejvýše a diváky bychom bavili kvalitním fotbalem, poznamenal Malchárek, který se těší na spolupráci s českým koučem Pavlem Hoftychem, který jej do Trnavy přilákal. [i]“Když jsou výskedky, je všechno v pohodě, ale když se nedaří, tak umí pořádně zvýšit hlas. Nesnáší, když někdo neplní své povinnosti, nebo na hřišti neodevzdá vše. V tu chvíli to dá komukoliv najevo,“ zdůraznil odchovanec vítkovického fotbalu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x