Slovácké divadlo přichází s Finální smrští, 11 představení je beznadějně vyprodáno

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Jedenáct představení od 25. června do 3. července nabídne uherskohradišťské Slovácké divadlo věrným divákům. Akce s názvem Finální smršť nabídne Rychlé šípy, muzikály Donaha! a Cikáni jdou do nebe či komedie Harold a Maude, Bůh masakru a 1+2=6, uvedl herec a mluvčí divadla Josef Kubáník.

Vedení Slováckého divadla se rozhodlo reagovat na četné dotazy diváků, kteří se nad rámec programu dožadovali opakování úspěšných titulů.

„Denně jsme čelili dotazům, proč nehrajeme častěji Rychlé šípy, kdy zase budeme uvádět komedii Harold a Maude a kdy se konečně vrátí Zdeněk Trčálek, kvůli jehož zranění jsme rok nehráli komedii 1+2=6. Ten nápor byl opravdu velký. I přes zkušenosti z jiných divadel, podle kterých krásné červnové počasí už diváky do sedadel neláká, jsme vymysleli Finální smršť. Dali jsme do prodeje 4000 vstupenek a čekali, co se stane. Naše publikum nás opět nezklamalo. Stačilo pár hodiny a bylo vyprodáno,“ podotkl Kubáník.

Velký zájem o vstupenky na jednotlivé tituly Finální smršti potvrdila Marie Svozilová z programového oddělení Slováckého divadla. „Padaly nám už telefonní linky. Dokonce se nám stalo, že diváci si v radosti, že se vůbec dovolali, vzali třeba 20 vstupenek pro rodinu, kamarády a přátele a pak si nezapamatovali, na jaké jméno si lístky objednali,“ upozornila Svozilová. V prodeji aktuálně zůstalo pouhých 30 vstupenek na muzikál Cikáni jdou do nebe. Jde však o lístky, které si diváci nevyzvedli kvůli začínajícím dovoleným.

Divadelníci reagovali i na nespokojené dotazy diváků, na které se i tentokrát nedostalo. „Pro ty jsme změnili doposud zaběhnutá pravidla předprodeje. Už nyní si mohou koupit vstupenky na divadelní večery v srpnu a v září. Mimochodem, i to je unikát. Nevím o mnoha divadlech, která by už na konci srpna odehrála šest představení a dalších téměř třicet v září. Na programu budou všechny hry, které budeme uvádět během Finální smršti,“ upozorňuje diváky Kubáník.

Finální smršť začíná v sobotu 25. června muzikálem Donaha! a pokračuje až do neděle 3. července, kdy bude na programu 355. repríza komedie Rychlé šípy. Toto představení se uskuteční pod širým nebem. Divadelnici se totiž dohodli s provozovateli popovického Amfiku Bukovina a legendární komedii Roberta Bellana ověnčenou za téměř 11 let hraní mnoha cenami, zahrají v sobotu 2. a v neděli 3. července od 20.30 hodin.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x