Fotbalisté Slovácka vyhráli v přípravě nad Trenčínem 4:1

KUNOVICE - Fotbalisté Slovácka vyhráli v sobotním přípravném zápase nad nováčkem slovenské nejvyšší soutěže Trenčínem 4:1. Podrobnosti zveřejnily internetové stránky FC Slovácko.

Slovenský celek se dostal do vedení po 17 minutách hry, když poprvé ohrozil gólmana Filipka. Ten ránu Filipka sice zasáhl, ale jen lehce a míč zapadl pod břevno. Slovácko poté zvýšilo aktivitu a ve 27. minutě se dočkalo vyrovnání.

Na hranici pokutového území převzal míč Hlúpik, zbavil se bránícího soupeře a střelou k levé tyči vyrovnal. Ještě před pauzou pak šlo Slovácko i do vedení, když se prosadil Čtvrtníček po přihrávce Kubáně.

Tým trenéra Miroslava Soukupa přidal po přestávce i další dvě branky. Po hodině vyslal Ondřejka míč do běhu na Hlúpikovi, jenž své sólo proměnil v trefu na 3:1. Skóre pak pečetil v poslední minutě Szmek.

„Věděli jsme, že nás čeká z těch dosavadních zápasů nejkvalitnější soupeř, který s přehledem postoupil do Corgoň ligy. Mrzí mě, že jsme zbytečně prohrávali. Před tím jsme měli šanci my, kterou jsme neproměnili. Naopak Trenčín se z první střely na branku dostal do vedení a prakticky to byla jediná přímá střela mezi tyče. Jsem rád, že jsme dokázali vstřelit čtyři branky a ještě si vypracovali další šance. Je dobře, že se o góly dělí více hráčů,“ hodnotil utkání trenér vítězného Slovácka Soukup.

Přípravný fotbalový zápas

1. FC Slovácko – AS Trenčín 4:1 (2:1)

Branky: 27. a 61. Hlúpik, 40. Čtvrtníček, 90. Szmek – 17. Holúbek.

1. FC Slovácko: Filipko (46. Matalyha) – Rainberk (46. Jeleček), Trousil, Mezlík (65. Košút), Kubáň (65. Kuncl) – Hlúpik, Volešák (65. Svízela), Kordula (65. Stránik) , Fujerik (65. Starý) – Čtvrtníček (46. Valenta), Ondřejka (65. Nestorovski).

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x