Fotbalisté Slovácka rozstříleli v přípravě Ružomberok, hattrickem se blýskl Došek

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Čerstvá posila fotbalistů Slovácka Libor Došek pomohl svému novému zaměstnavateli třemi brankami k vítězství v úterním přípravném zápase nad slovenským Ružomberkem 5:0. Informovaly o tom webové stránky uherskohradišťského celku.

Ružomberok dorazil na Slovácko v sestavě širšího kádru, což se projevilo na průběhu hry. Domácí po celou dobu utkání na zeleném pažitu dominovali. Největší zásluhu na jejich drtivé výhře měl bývalý útočník Teplic Došek, který zamířil do uherskohradišťského týmu teprve v pátek. Další trefy přidali Michal Kordula a Lukáš Kubáň.

,,Padlo pět branek, takže spokojenost musí být. Mrzí mě, že se na poslední chvíli muselo omluvit ‚áčko‘ Ružomberku. Rezervní tým hraje druhou slovenskou ligu. Čekal jsem, že ta prověrka bude kvalitnější. Pozitivní je, že jsme se dokázali střelecky prosadit. Dobře se uvedl Libor Došek, na kterém byla vidět velká chuť,“ uvedl k zápasu trenér Slovácka Miroslav Soukup.

Přípravný fotbalový zápas

1. FC Slovácko – MFK Ružomberok 5:0 (4:0)

Branky: 37., 42. a 50. Došek, 20. Kordula, 39. Kubáň.Sestava 1. FC Slovácko: Filipko (46. Matalyha) – Kubáň (46. Jeleček), Mezlík (46. Reinberk), Trousil (65. Košút), Kuncl – Fujerik, Volešák (65. Bestorovski), Kordula (65. Valenta), Hlúpik (65. Stráník) – Ondřejka (46. Svízela), Došek (65. Čtvrtníček).

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x