Exkluzivní relaxace – privátní wellness centra hotelů BALTACI Zlín

Chcete si dopřát exkluzivní relaxaci? Nechcete být rušeni přítomností cizích lidí? Využijte atraktivních prostor wellness center Hotelu Baltaci Atrium***** Zlín a Hotelu Baltaci U Náhonu*** Zlín.

Hotel Baltaci Atrium***** Zlín, Lešetín II/651, 760 01 Zlín; www.baltaci.cz

Relaxace v pětihvězdičkovém hotelovém wellness centru Hotelu Baltaci Atrium***** Zlín je ideální volbou pro kompletní regeneraci organizmu. Velký vířivý bazén, suchá finská sauna, aromatizovaná pára se soldosem a odpočinkové prostory zajistí vše potřebné pro dokonalý odpočinek. Wellness je privátním zařízením, a tak je vždy uzavřen pouze pro ty, kteří si jej na daný termín rezervují. Součástí relaxace je možnost různých typů masáží.

HAPPY HOUR: po-pá 15:00 – 16:00
(vířivý bazén + suchá sauna = 800 Kč/pár)

RODINNÝ WELLNESS: so-ne 9:00 – 16:00
(vířivý bazén + suchá sauna = 1200 Kč/4 osoby/120min + 10% sleva v restauraci)

V případě zájmu o rezervaci wellness centra kontaktujte hotelovou recepci na čísle 605 000 200. Podrobnosti, ceník a fotografie naleznete na webových stránkách www.baltaci.cz.

Hotel Baltaci U Náhonu*** Zlín, U Náhonu 3946, 760 01 Zlín; www.zlinhotel.cz

Privátní hotelové wellness centrum Hotelu Baltaci U Náhonu*** Zlín patří k nejlépe vybaveným zařízením svého druhu ve městě a nabízí příjemný odpočinek dvojicím i skupinám v neopakovatelné atmosféře. Naleznete v něm prostorný a mohutně vířivý whirlpool, aromatizovanou parní lázeň, finskou saunu a relaxační jeskyni. Samozřejmostí je možnost občerstvení přímo v prostorách wellness centra či zajištění nejrůznějších typů masáží. Zařízení je privátní, a tak vaši relaxaci nebude nikdo rušit.
V případě zájmu o rezervaci wellness centra kontaktujte hotelovou recepci na čísle 732 600 500. Podrobnosti, ceník a fotografie naleznete na webových stránkách www.zlinhotel.cz. Baltaci Atrium Zlín a Hotel Baltaci U Náhonu Zlín vás zvou k příjemným zážitkům!

Hotel

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x