Zlínský festival outdoorových sportů doplní fotografická soutěž

ZLÍN - Milovníci outdoorových sportů se mohou opět zapojit do tradiční fotosoutěže, která je součástí Mezinárodního festivalu outdoorových filmů ve Zlíně. Agentuře Mediafax to oznámil mluvčí zlínského magistrátu Zdeněk Dvořák.

Festival se uskuteční 10. až 13. listopadu, snímky do fotosoutěže už ale zájemci mohou posílat nyní. „Soutěžit může kdokoliv se zájmem o fotografování krajiny nebo outdoorových sportů,“ poznamenal Dvořák.

Pro zapojení do soutěže je třeba  zaslat nejpozději do 16. září nanejvýš tři snímky o maximální velikosti 3 MB (minimální rozlišení 1024 x 768 pixelů), a to na e-mail is@muzlin.cz. Součástí e-mailu musí být  jméno a příjmení autora snímku, jeho adresa a kontaktní údaje. Ke každé fotografii je třeba připojit  název, krátký popisek a zařazení do jedné ze dvou kategorií, tedy Outdoorové sporty či Krajina.

Nejlepší fotografie budou vybrány pomocí internetového hlasování na portálu www.zlin.eu.  Mezinárodní festival outdoorových filmů je největší soutěžní  filmovou putovní přehlídkou na světě. K vidění  jsou díla z 21 zemí světa. Projekce obsahují jak filmy s outdoorovou tématikou, tak také cestopisy. Pro návštěvníky festivalu jsou připraveny i přednášky s osobnostmi outdoorového světa, výstava fotografií a bohatý doprovodný program.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x