Uherskohradišťské kino Hvězda rozšíří kvůli zájmu o poslední díl Harry Pottera dobu předprodeje

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Vzhledem k velkému zájmu o vstupenky na představení posledního dílu Harry Pottera bude pokladna kina Hvězda v Uherském Hradišti otevřena ve čtvrtek 14. července mimořádně už od 15.30 hodin. Agentuře Mediafax to uvedl ředitel Městských kin Uherské Hradiště Josef Korvas.

„K posílení předprodeje ve Hvězdě jsme přistoupili s ohledem na mimořádný divácký zájem o poslední díl Harry Pottera. Diváci budou moci rozšířenou předprodejní dobu ve čtvrtek využít také pro nákup rezervací pro následující dny,“ uvedl Korvas.

V průběhu července Hvězda nabídne mimo jiné drama Lidice, hudební komedii V peřině, dobrodružný film s Johny Deppem Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna či unikátní první 3D záznam koncertu na světě irské skupiny U2.

Uherskohradišťské kino Hvězda po roční generální rekonstrukci za téměř 40 milionů korun přivítalo znovu diváky v pátek 8. července. V rámci oprav byl například kinosál upraven pro multifunkční využití, počet sedaček se kvůli většímu komfortu návštěvníků snížil z původních 424 míst na 348.

Součástí kinosálu je i nově vybudované scénické osvětlení, kvalitu úprav podtrhuje digitální 3D projekce včetně ozvučení sálu a mluveného slova.

Změnily se rovněž prostory foyeru kina a kavárny, kde byl vybudován nový prosklený výtah. Ten se stane přístupovou cestou pro imobilní osoby a bude využíván také k zajištění zásobování kavárny. Foyer kina bude sloužit jako rozptylový prostor s možností pořádání výstav a besed. Jeho součástí je informační pult se třemi LCD obrazovkami a pokladnou. Součástí kina je kavárna vybavená barovým pultem, volným interiérem k vnitřnímu i venkovnímu posezení včetně zrekonstruovaných toalet.

Rekonstrukcí prošlo také zázemí pro zajištění provozu kina. V zázemí jeviště byla vybudována šatna pro účinkující, která současně slouží jako místnost pro překladatele včetně sprchy a toalety.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x