Čtyři zlínské fakulty přijímají žádosti o studium ještě i o prázdninách

ZLÍN - Celkem čtyři z fakult Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně jsou ještě i během prázdnin připraveny přijmout od zájemců přihlášku ke studiu. Agentuře Mediafax to ve středu sdělil Jan Malý z tiskového oddělení školy.

Na Fakultu technologickou je možné se hlásit do bakalářských oborů ve studijních programech Chemie a technologie materiálů, Chemie a technologie potravin a Procesní inženýrství v prezenční formě studia. Přihlášky lze podávat do 21. července. Absolventi bakalářského stupně se pak až do 16. července mohou hlásit do navazujícího magisterského studia v programech Chemie a technologie materiálů, Chemie a technologie potravin a Procesní inženýrství, a to v prezenční i v kombinované formě.

Fakulta aplikované informatiky otevírá nový bakalářský obor Informační technologie v administrativě ve studijním programu Inženýrská informatika, k jehož studiu se lze hlásit do 19. srpna. Kromě toho až do 22. srpna mohou zájemci podávat přihlášky ke studiu oborů Informační a řídicí technologie a Bezpečnostní technologie, systémy a management ve studijním programu Inženýrská informatika.

„Na Fakultu humanitních studií lze až do konce srpna podávat přihlášky ke studiu oboru Učitelství odborných předmětů pro střední školy v studijním programu Specializace v pedagogice. Obor je vyučován v kombinované formě a je určen pro absolventy magisterského studia informatických, ekonomických nebo technických oborů, kteří chtějí získat kvalifikaci k výuce na středních nebo vyšších odborných školách,“ doplnil Malý.

Do 31. srpna pak přijímá přihlášky ke studiu také Fakulta logistiky a krizového řízení v Uherském Hradišti, a to do oboru Ochrana obyvatelstva ve stejnojmenném studijním programu (prezenční forma) a do oboru Ovládání rizik ve studijním programu Procesní inženýrství (forma prezenční i kombinovaná).

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x