Skupina zlodějů v Rožnově pod Radhoštěm opila muže a okradla jej o peníze

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Opilý a bez peněz skončil v noci na čtvrtek 51letý muž z Rožnova pod Radhoštěm. Policejní mluvčí Lenka Javorková agentuře Mediafax řekla, že skupina zlodějů ho nejdříve opila a pak okradla o osm tisíc korun.

Dva muži a dvě ženy nejprve muže opili slivovicí a poté mu z kapsy kalhot odcizili peněženku a doklady. Muž z Přerova přijel do Rožnova k příbuzným. Ve středu pozdě večer si však zašel do restaurace a popíjel alkohol. Pak zaplatil útratu a šel si ven zakouřit.

„Tam k němu přišla skupinka neznámých mladých lidí, kteří se s ním dali do řeči, pozvali ho na několik skleniček a byli velmi družní. V tom však muž ucítil, jak mu jeden z přítomných sahá na zadní kapsu kalhot, na což reagoval slovy, ať to mladík ani nezkouší,“ popsala případ Javorková.

I přes tento zážitek se ale muž napil z plastové lahve slivovice, kterou mu partička vnucovala. „Vypil jí asi mnoho, protože následující okamžiky si nepamatuje. Probudil se až za nějaký čas na lavičce, a když si sáhl do kapsy kalhot, zjistil, že mu chybí peněženka s osmi tisíci korunami a doklady. Krádež oznámil policistům až později,“ doplnila mluvčí.

K možným pachatelům okradený uvedl, že se jednalo s největší pravděpodobností o dva muže a dvě ženy tmavší pleti, nic bližšího k popisu uvést nedokázal. Kriminalisté po skupince zlodějů pátrají a hledají i případné svědky.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x