Barumka má po uzávěrce přihlášek

V pátek 5. srpna v 18 hodin uplynula doba, dokdy se mohly posádky přihlásit na 41. ročník Barum Czech Rally Zlín. Přestože zveřejnění kompletního seznamu posádek proběhne až za více než týden, pořadatelé už nyní vědí, že se na barumku opět chystá skvělá konkurence.

Mezi více než stovkou soutěžních dvojic vyniká prakticky kompletní špička seriálu Intercontinental Rally Challenge v čele s továrním týmem Škoda Motosport a jeho triem Juho Hänninen, Jan Kopecký a Freddy Loix. Silnou sestavu ale nabídne i konkurenční Peugeot, s jehož továrním vozem pojede Francouz Bryan Bouffier, spřízněný tým Kronos pak nasadí vozy pro Guye Wilkse, dále pro vítěze letošní Korsické rally Thierryho Neuvilla a samozřejmě i pro domácího Pavla Valouška, který byl v cíli loňské barumky nejlépe umístěným českým jezdcem.

Seznam značek disponujících vozy Super 2000 se však neomezuje pouze na tyto dvě, ve Zlíně by se celkem mělo ukázat šest různých výrobců. Které to ale budou, to se veřejnost dozví až 15. srpna v 18 hodin, kdy dojde k oficiálnímu zveřejnění seznamu přihlášených.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x