Doplněno: V Napajedlech se stala vážná nehoda, kamion se čelně střetl s osobním vozem

NAPAJEDLA - (Zprávu jsme upřesnili v 3. odstavci)

Před vlakovým nádražím v Napajedlech se v pondělí odpoledne čelně srazil kamion s osobním autem značky Peugeot 106. Agentuře Mediafax to sdělil mluvčí krajských hasičů Ivo Mitáček s tím, že podle prvních informací by měli být zraněni tři lidé.

V osobním autě jeli podle Mitáčka tři lidé, starší manželé a jejich vnučka. „Řidiče peugeotu jsme museli vystříhávat,“ doplnil Mitáček.

Starší muž utrpěl otevřenou zlomeninu paže a zhmožděninu kyčle, jeho žena utrpěla zhožděniny břicha, hrudníku a zad a byla převezenta z preventivních důvodů na ARO. Jejich vnučka vyvázla s pohmožděnou kyčlí, řekla agentuře Mediafax Hana Polešáková z krajské záchranky.

Řidič kamionu vyvázl bez zranění.

Nehoda totálně zablokovala hlavní silniční tah z Otrokovic na Uherské Hradiště a v místě se začaly tvořit velmi dlouhé kolony. „Náraz poničil nádrž kamionu, vozidlo ale bylo pojízdné. Proto jsme vše utěsnili tmelem a poté mohl řidič kamionu popojet o pár metrů dál na odstavnou plochu. Díky tomu se podařilo alespoň částečně uvolnit dopravu a auta tak od půl třetí jezdí kyvadlově v jednom jízdním pruhu,“ doplnil Mitáček.

„Od místa nehody se vytvořily velice dlouhé kolony. Všem řidičům doporučujeme, aby trasu pokud možno objeli,“ uzavřel mluvčí. Případem se zabývají také policisté, kteří vyšetřují okolnosti nehody.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x