Oprava mostu ve Zlíně si vyžádá částečnou uzavírku

ZLÍN - Na třídě 2. května, Nábřeží u Januštice a Padělky IX ve Zlíně musejí řidiči počítat s přechodnou úpravou silničního provozu. Agenturu Mediafax o tom ve středu informovala mluvčí Městské policie Zlín Šárka Škubalová.

„Jde o částečnou uzavírku místní komunikace na třídě 2. května a celkovou uzavírku místní komunikace Nábřeží u Januštice. Změny potrvají do konce listopadu,“ upozornila Škubalová.

Po dobu rekonstrukce mostu přes potok Januštice bude zjednosměrněna ulice Padělky IX, a to ve směru z třídy 2. května na ulici Sokolská a uzavřena bude místní komunikace Nábřeží u Januštice. Objízdná trasa je vedena po třídě 2. května, ulici Kúty a ulici Fügnerovo nábřeží. Provoz na třídě 2. května je u mostu řízen kyvadlově, pomocí přenosné světelné signalizace.

„Na Fügnerově nábřeží musejí ovšem řidiči počítat s další uzavírkou, a to v místě U Splavu, kde se porouchal horkovod. Od restauračního zařízení U Máců ve směru k Baťově nemocnici je nábřeží v daném úseku neprůjezdné. Práce by zde měly trvat do 20. srpna,“ dodala Škubalová.