Organizátoři Barum Czech Rally Zlín se opět usídlí v budově krajského úřadu

ZLÍN - Zlínský kraj se rozhodl i letos poskytnout část prostor krajského úřadu organizátorům automobilové soutěže Barum Czech Rally Zlín. Agentuře Mediafax to sdělil Jan Vandík z tiskového oddělení Zlínského kraje.

Soutěž se ve Zlínském kraji uskuteční poslední srpnový víkend. Organizátoři rally budou moci v průběhu soutěže zdarma využívat zasedací místnost krajského zastupitelstva v 16. etáži Baťova mrakodrapu pro potřeby tiskových konferencí, prostory 15. etáže pro své ředitelství a sekretariát, několik místností ve 14. etáži poslouží zase jako zázemí pro sportovní komisaře či časoměřiče a v prostorách Expozice ve 2. etáži vznikne informační středisko určené návštěvníkům rally.

Kromě toho budou mít organizátoři během populární městské rychlostní zkoušky v ulicích Zlína k dispozici i kryté parkoviště krajského úřadu. „Kraj poskytuje své prostory pro tyto účely již od roku 2005. Kromě toho každoročně podporuje konání Barum Czech Rally Zlín, která výrazně přispívá ke zviditelnění kraje u nás i v zahraničí, významnou finanční částkou,“ doplnil Vandík.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x