Domácí jezdci letošního ročníku Barum Czech Rally Zlín budou mít ve čtvrtek autogramiádu

ZLÍN - Pořadatelé Barum Czech Rally Zlín připravili ve spolupráci s Obchodním centrem Zlín autogramiádu převážně domácích jezdců, kteří se zúčastní populárního automobilového závodu. Agenturu Mediafax o tom informoval mluvčí soutěže Roman Ordelt.

Autogramiáda se uskuteční ve čtvrtek od 15 hodin a rallyoví fanoušci budou mít osm dní před startem soutěže jedinečnou možnost získat podpisy vybraných jezdců ze zlínského regionu. Navíc před vchodem do Obchodního centra budou vystaveny vozy Fiat Grande Punto Super 2000 pilota Jaromíra Tarabuse a Mitsubishi Lancer EVO IX závodníka Jana Jelínka.

Autogramiády se kromě nich zúčastní úřadující tuzemký šampion a v loňském roce nejlepší český pilot na Barum Czech Rally Zlín Pavel Valoušek, dále formulový jezdec na okruzích Tomáš Kostka, který zkouší štěstí i v rally a vloni překvapil umistěním v desítce nejlepších. Účast přislíbili také Jaroslav Orsák, Martin Bujáček, Lubomír Minařík a Milan Kneifel.„Organizátoři autogramiády jednají i o účasti jedné z vítězných posádek z předchozích ročníků, kterou uvidíme na startu i v letošním roce v pozici velkého favorita,“ uvedl Ordelt. Během hodinové autogramiády jsou připraveny v moderovaném programu rozhovory se všemi účastníky a jako host je pozván zástupce ředitele zlínské rally Jan Regner.

Letošní 41. ročník Barum Czech Rally Zlín se pojede od 26. do 28. srpna jako součást Mistrovství Evropy, prestižního seriálu Intercontinental Rally Challenge a Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x