V zámeckém amfiteátru v Buchlovicích v pátek zahrají Tři sestry

BUCHLOVICE - Oblíbená skupina Tři sestry s frontmanem Lou Fanánkem Hagenem se vrací na Slovácko. Stovkám fanoušků se představí v pátek 19.srpna od 18 hodin v zámeckém amfiteátru v Buchlovicích, role předskokanů se ujmou Doctor P.P. a De Bill Heads, uvedla Michaela Remešová z pořádající agentury Vichr Production.

Tři sestry vystupovaly v Buchlovicích opakovaně a vždy sklidily aplaus zaplněného hlediště v místním zámeckém amfiteátru. Kapela, která získala mimo jiné přízvisko pivní, vznikla v roce 1985 v Praze a se svým lidově nenáročným punkem se na české scéně úspěšně drží už více než čtvrtstoletí.

První dlouhohrající album Na kovárně to je nářez vyšlo v roce 1990. Poté následovala celá řada úspěšných alb jako například Hudba z marsu, Rarity, Zlatí hoši, Průša se vrací, Hlavně že je večírek, Do Evropy nechceme, Lihová škola umění nebo Na eXX.

Na přelomu let 2005 – 2006 oslavila kapela Tři sestry dvacáté narozeniny, ke kterým si nadělila DVD 20 let naživu. Na albu Mydlovary z roku 2007 si zahrál s kapelou jako host také Jaroslav Uhlíř.

V roce 2008 vyšlo CD Fanánek – Jevany a také singl Čtvrtá sestra. Tuto skladbu věnovala skupina své kamarádce Barboře Špotákové, která se 21. srpna 2008 v Pekingu závěrečným šestým pokusem stala olympijskou vítězkou v hodu oštěpem. U příležitosti uvedení Visacího zámku a Lou Fanánka Hagena do Beatové síně slávy 2009 vyšla i deska se stejným názvem. V loňském roce vydala kapela album Lázničky.

Zásadní postavou seskupení je frontman Lou Fanánek Hagen, který v poslední době „šokoval“ na koncertních šňůrách převlekem coby Pan Pivo.

Páteční buchlovický koncert Tří sester, Doctor P.P. a De Bill Heads začíná v 18 hodin. Informace o předprodeji lze najít na „http://www.vichr.cz“>www.vichr.cz, vstupenky budou k dostání také přímo na místě.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x