Děti ve Zlíně mohou vidět poslední prázdninovou neděli divadelní představení Rozum a Štěstí

ZLÍN - Obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko ve Zlíně přichystalo pro děti na poslední prázdninovou neděli další ze série pravidelných divadelních představení. Malí návštěvníci se mohou těšit na příběh Rozum a Štěstí, informovala v pátek agenturu Mediafax mluvčí Zlatého jablka Kateřina Martykánová.

Představení v podání loutkového Dřevěného divadla z Nového Města na Moravě začne v 10.15 v dětském koutku. „Pohádka hledá odpověď na otázku, zda je pro lidi potřebnější štěstí, nebo rozum. Jenže rozum se Štěstím se sejdou zřídka, protože rozum má rád upravené cesty, kdežto Štěstí se rádo fláká cestou necestou. Zato Nerozum a Neštěstí jsou nerozluční kumpáni,“ přiblížila příběh Martykánová.

Jak je v pohádkách ve Zlatém jablku zvykem, malí diváci se mohou do příběhu aktivně zapojit. „Pohádkové neděle jsou koncipované s cílem aktivně děti zapojit do dění. Pohádky jsou proto interaktivní,“ uvedl ředitel Zlatého jablka Jiří Kratochvíl.

Na 25. září je v programu Aladinova kouzelná lampa, na 30. října Pták Ohnivák a liška Ryška, na 27. listopadu Vánoce aneb cesta do Betléma a na 18. prosince Putování za hvězdou.