Vsetínští policisté vyšetřují okolnosti zraněného cyklisty, soused ho objevil v příkopě

VELKÉ KARLOVICE - Vsetínští policisté vyšetřují nehodu osmatřicetiletého cyklisty, kterého v sobotu objevil v příkopu poblíž Velkých Karlovic - Leskové jeho soused. Jak agentuře Mediafax sdělila v pondělí policejní mluvčí Lenka Javorková, policie žádá o pomoc i širokou veřejnost.

Muž našel svého zraněného souseda v sobotu po třetí hodině ranní. „Našel nejprve jízdní kolo, které bylo na vozovce a posléze zraněného cyklistu. Ihned mu přivolal rychlou záchrannou službu, která ho odvezla nejprve do nemocnice ve Vsetíně, odkud byl vrtulníkem transportován do nemocnice v Ostravě,“ poznamenala Javorková.

Jakým způsobem se do příkopu cyklista dostal, zatím policie neví. „Jelikož jsou okolnosti nehody nejasné, žádáme o pomoc svědky. Jestli nehodu někdo viděl, ať neváhá a zavolá na bezplatnou linku 158 nebo přímo na dopravní inspektorát 974 680 254. Místo, kde byl cyklista nalezen, je asi 500 metrů nad odbočkou na Podťaté a Kasárna ve směru na Velké Karlovice a přímo naproti je cykloservis,“ dodala Javorková.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x