Kolem hasičárny ve Zlíně pobíhal kozel, policie jej zachránila podruhé během roku

ZLÍN - Zmatený kozel pobíhal ve Zlíně okolo hasičárny, kde jej odchytil náhodný kolemjdoucí a přivolal policii. V souvislosti se stejným kozlem jsme zasahovali už loni, řekla ve středu agentuře Mediafax mluvčí zlínských strážníků Šárka Škubalová.

ZLÍN – Zmatený kozel pobíhal ve Zlíně okolo hasičárny, kde jej odchytil náhodný kolemjdoucí a přivolal policii. V souvislosti se stejným kozlem jsme zasahovali už loni, řekla ve středu agentuře Mediafax mluvčí zlínských strážníků Šárka Škubalová.

Oznamovatel upozornil polici na osamocené zvíře v Přílucké ulici v úterý večer. Protože policie řešila majitele (67) i s jeho kozlem už loni, věděla, ve které hospodě muže najde. „Hlídka se i s kozlem do restauračního zařízení vydala a majitele našla. Muž uvedl, že mu kozla někdo odvázal a on ho nyní hledá,“ sdělila Škubalová.

Policisté v minulosti zasahovali v době, kdy chtěl muž připevnit kozlovi na hřbet plyšového slona. „Vyslaná hlídka tehdy zjistila, že plyšový slon je poměrně větší než kozel, a proto muži domluvila, aby si slona odnesl sám,“ popsala kuriózní případ Škubalová.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x