Zlínský klub je zdrcen a zrušil Den otevřených dveří

ZLÍN - Letecká havárie, při níž v Rusku zahynuli hokejisté Jaroslavli, ve středu hluboce zasáhla i extraligový klub PSG Zlín, v němž vyrůstal jeden ze tří zesnulých českých hráčů Karel Rachůnek. Jednatel zlínského oddílu Patrik Kamas agentuře Mediafax řekl, že ruší páteční Den otevřených dveří na stadionu.

„Zprávou o neštěstí jsme zdrcení. Je těžké jí vůbec uvěřit,“ poznamenal Kamas. „Chtěli bychom Karlu Rachůnkovi poděkovat, co pro zlínský i celý český hokej udělal, a zároveň jeho rodině vyjádřit nejhlubší soustrast,“ doplnil jednatel PSG Zlín.

Vedení klubu se v posledních letech netajilo tím, že by chtělo získat svého odchovance zpátky do klubu. Proto i letos v létě byl Kamas s uznávaným obráncem v kontaktu. „Naposledy jsme si slíbili, že až se zase Karel objeví ve Zlíně, tak se pobavíme o zlínském hokeji i o jeho případné budoucnosti v něm. Bohužel osud tomu chtěl jinak,“ uvedl Kamas.

Zároveň oznámil, že klub v důsledku tragédie zrušil Den otevřených dveří na stadionu Luďka Čajky ve Zlíně, který měl začít v pátek v 17 hodin.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x