Zlín nastoupí proti Vítkovicím v pondělí

ZLÍN - Hokejisté PSG Zlín odehrají generálku na extraligu v pondělí na ledě Vítkovic. Původně měli nastoupit ve čtvrtek 8. září, ale kvůli leteckému neštěstí, při němž ve středu zahynuli Karel Rachůnek, Jan Marek a Josef Vašíček, byl duel odložen. Agentuře Mediafax to řekl Patrik Kamas, jednatel PSG Zlín.

Vedení zlínského klubu po tragické havárii ve středu zrušilo Den otevřených dveří na stadionu Luďka Čajky, který byl naplánovaný na páteční odpoledne a ve čtvrtek dopoledne po poradě s trenéry a zkušenými hráči odvolalo generálku na extraligu.

„S ostravským celkem jsme se nakonec dokázali dohodnout na náhradním termínu. Ve Vítkovicích budeme hrát v pondělí,“ informoval Kamas.

Zlínští hokejisté nastoupí na ledě vicemistra od 15 hodin a v pátek 16. září vstoupí do nového ročníku nejvyšší soutěže doma proti pražské Slavii.

Zlínský klub je středeční tragickou událostí otřesen, protože ve středu zemřel v troskách letadla u Jaroslavli zdejší odchovanec Karel Rachůnek, jenž se vloni výraznou měrou přičinil o zlato z mistrovství světa. Na palubě zemřelo celkem 43 lidí.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x