V Rožnově pod Radhoštěm se uskuteční farmářské trhy

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - V areálu Rožnovských pivních lázní se v sobotu uskuteční farmářské trhy. Agentuře Mediafax to řekl mluvčí rožnovské radnice Tomáš Gross.

Jejich součástí bude nejen bohatá nabídka domácích produktů drobných pěstitelů a farmářů, ale také soutěž o Pivní pečeť města Rožnova, ochutnávka piva malých regionálních pivovarů a nabídka nového pivního produktu Pivních lázní – polotmavého ležáku Žerotín. K zábavě bude po celý den hrát Maršal Malinowskij.

Trhy potrvají od 9 do 13 hodin. V nabídce budou mimo jiné zabijačkové pochoutky, vepřové sádlo, uzená žebra, tlačenka, vepřové výpečky, moravské uzené klobásky nebo například škvarky či včelí produkty. Chybět nebudou ani domácí vejce, mléko, tvaroh, široká nabídka sýrů, tradiční valašské frgály, teplý trdelník, přírodní farmaceutické produkty, čaje, bylinky a koření.

„V prodeji bude i kvasnicové pivo zdejšího pivovaru Radhošť a Rothschild, Čert i medové pivo. Návštěvníci farmářských trhů budou moci poprvé ochutnat úplně nové pivo Žerotín- polotmavý dvanáctistupňový pětisladový ležák. V nabídce budou i piva čtyř malých regionálních pivovarů,“ doplnil Tomáš Kupčík ze společnosti Rožnovské pivní lázně.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x