Mužstvo PSG Zlín by se chtělo ve středu rozloučit s Karlem Rachůnkem

ZLÍN - Středečního pohřbu svého kamaráda a spoluhráče Karla Rachůnka by se ve Zlíně chtělo zúčastnit celé mužstvo PSG Zlín, ale bude respektovat přání rodiny a nechce nijak narušit pietu. V rozhovoru pro agenturu Mediafax to řekli v pondělí trenér Rostislav Vlach a zkušený obránce Martin Hamrlík.

„Dneska ještě přesně nevíme, jaká bude organizace. Jestli bude Karlův pohřeb veřejný, nebo jen pro rodinu a blízké,“ uvedl Rostislav Vlach, trenér PSG Zlín. „Ale samozřejmě bychom se chtěli zúčastnit a rozloučit se. Ale bude záležet na té organizaci a podle toho se zařídíme,“ přidal.

Podle všeho se rozhodne na týmové večeři před sezonou. „Máme ji v úterý, takže tam už bychom měli vědět co a jak. Karel byl Zlíňák, v létě, když tu trénoval, tak jsme se potkávali. Je to velká škoda, co se stalo,“ řekl v pondělí Martin Hamrlík. „Uvidíme, jak to bude, mělo by být něco pro veřejnost na náměstí a pak pohřeb v úzkém rodinném kruhu. Možná zajdeme na jeho hrob až ve čtvrtek, až bude větší klid,“ nastínil zkušený obránce.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x