Vsetínští kriminalisté hledají svědky loupežného přepadení

VSETÍN - Kriminalisté hledají svědky loupežného přepadení, kdy měla ve Vsetíně skupina mladíků napadnout jedenadvacetiletého muže ze Vsetínska. Agentuře Mediafax to ve středu oznámila policejní mluvčí Lenka Javorková.

Událost se měla stát v pondělí 5. září kolem půl sedmé večer, a to na železničním mostku za poliklinikou.

„Muž uvedl, že ho napadla skupina asi pěti mladých mužů a sebrala mu telefon a batoh s věcmi. Sám přecházel lávku ve směru do centra města a vedle sebe vedl jízdní kolo. Najednou k němu přistoupili hoši ve věku od 15 do17 let, kteří ho přitlačili ke kovovému zábradlí, prošacovali ho a z kapsy kalhot mu odcizili mobilní telefon. Pak mu ze zad měli strhnout batoh a z místa utéct směrem k restauraci Kuželna, která se nachází v místní části Ohrada,“ uvedla k případu Javorková.

Přepadený mladík byl pod vlivem alkoholu a k bližšímu popisu nedokázal více říct. „Proto hledáme svědky tohoto incidentu. Pokud někdo napadení viděl, ať neváhá zavolat na bezplatnou linku 158 nebo ať zajde na kteroukoli policejní služebnu. Svým svědectvím může pomoci k objasnění trestného činu. Mladík nebyl při přepadení nijak zraněn, vznikla mu pouze škoda odcizením ve výši asi 800 korun,“ dodala Javorková.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x