Zlín Aircraft dokončila rekonstrukci výrobních a administrativních prostor

OTROKOVICE - Společnost Zlín Aircraft, výrobce legendárních letadel Zlín, v září dokončila rozsáhlou a nákladnou rekonstrukci výrobních a administrativních prostor. Ve středu o tom informoval marketingový vedoucí společnosti Pavel Kašpar.

Cílem rekonstrukce byla modernizace pracovních prostor společnosti, aby odpovídaly estetickým, technologických a environmentálním požadavkům moderní doby s výraznými provozními úsporami.

Provedená rekonstrukce umožnila soustředit vedení společnosti, obchodní, marketingové, technické a další útvary do společných prostor pod jednou střechou s významnou částí prvovýroby. „Nejenže to přispěje k zintenzivnění a zefektivnění vzájemné spolupráce, ale i usnadnění a zpříjemnění jednání přijíždějícím či přilétajícím obchodním partnerům a hostům,“ poznamenala generální ředitelka společnosti Zlín Aircraft Jarmila Buriánová a dodala, že do nových prostor se přesunula i výroba svařovny.

Společnost už v dubnu tohoto roku představila na mezinárodní výstavě v německém Friedrichshafenu zcela nový čtyřmístný letoun Z 143 LSi Genius, jehož vývoj letos po několika letech dokončila.

Společnost Zlín Aircraft je výhradně česká společnost, která pokračuje ve výrobě světově uznávaných komerčních, sportovních a akrobatických letadel Zlín. Značka Zlín patří k nejstarším leteckým značkám na světě s tradicí od roku 1934. Předmětem činnosti společnosti je zejména vývoj, výroba a prodej letadel, komponentů, originálních dílů, jakož i příslušenství značky Zlín a poskytování servisních služeb. Společnost je držitelem všech nezbytných certifikátů k navrhování, výrobě a údržbě letadel pro civilní i vojenský segment.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x