Tenisový areál na zlínské Vršavě zažije výměnu partnerek

Partnerky se prý mají střídat jen minimálně. Na zlínské Vršavě, v jednom z nejhezčích tenisových areálů v republice to ale protentokrát v sobotu 17. září platit nebude.

„Naopak, na výměně partnerek náš turnaj ve smíšených čtyřhrách rekreačních hráčů nejen stavíme, ale Výměna partnerek jsme je před pěti lety také pojmenovali,“ vysvětluje nevšednost akce prezident pořádajícího zlínského tenisového klubu Milan Kalus.

Princip je ten, že pořadatelé partnerské dvojice vždy hned po příchodu rozdělí a ženy přilosují přítomným pánům. „Je to velmi zajímavé, často se stává, že třeba už v bojích ve skupině na sebe narazí na opačné straně kurtů manželské páry a to pak zvyšuje atraktivitu soubojů,“ usmívá se ředitel turnaje.

„Rozhodně nechám manžela doma, už jsem se domluvila s jiným partnerem, ale respektuji, že se s ním potkám jen na opačné straně dvorce, anebo následně při společenské části turnaje,“ tvrdí Eva Stejskalová ze Vsetína, která se přede dvěma lety proslavila tím, že na hůře hrajícího spoluhráče použila pro zvednutí kvality jeho výkonu i jiných než verbálních donucovacích metod.

Jeden z nejlepších rekreačních hráčů Petr Polák vidí zápolení v poněkud jiném světle:„Tohle je pro mne po sérii vyčerpávajících klání, jehož se účastní jenom muži oáza pohody a sportovní radosti, mám moc rád, když mohu pomoci partnerce na kurtu, odměnou bývá nejčastěji sladký polibek, to od sebelepšího spoluhráče ve mužské čtyřhře prostě čekat nemůžu…“

Výměna partnerek začíná na zlínské Vršavě v sobotu v 9.30 a jako tradičně bude i tentokrát přehlídkou krásy rekreačních tenistek, které se vždy před závěrem sezóny k potěše své i svých mužských spoluhráčů představí ve skvostných sportovních úborech, mezi nimž převažují šaty elegantních střihů.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x