Komplexní řešení pro vaši koupelnu a interiér

Plánujete novou koupelnu či WC? Doporučujeme, obrátit se na interiérového architekta nebo na specializované koupelnové studio. Výhodou koupelnového studia je úzká specializace, široké znalosti sortimentu a problematiky. V dobrém koupelnovém studiu naleznete řadu ukázek, jak by mohla vaše koupelna vypadat, a především zkušené prodejce.

1. Vyberte si studio, kde vás budou inspirovat, kde se vám bude líbit, kde naleznete profesionální přístup.

2. Nechejte si zpracovat grafický návrh koupelny. V koupelnovém studiu STOFI nabízejí zpracování grafického návrhu koupelny, WC a dalších interiérů ve vysoké kvalitě, s možností foto výstupu. Mají téměř 20-leté zkušenosti nejenom s odborným prodejem, ale i se zpracováním návrhů, výběrem vhodného technického řešení a realizačními pracemi.

3. Předloží vám cenovou kalkulaci kompletního vybavení vaší koupelny. S dodávkou zboží obdržíte technické podklady pro stavební připravenost a realizaci. Také podrobné kladečské plány obkladů a dlažeb vaší koupelny, WC či jiného interiéru.

4. Mohou provést odbornou realizaci koupelny na klíč. Ukázku kvality prováděných prácí můžete vidět přímo v jejich koupelnovém studiu. Nepůjdete tak do rizika spojeného s nejistým výsledem práce neznámého řemeslníka či firmy.

5. Dopraví vám zboží na místo vámi určené

6. Mohou nabídnout technickou pomoc při realizaci koupelny pro náročnější klientelu. Řada výrobků pro koupelnu a WC je dnes již poměrně sofistikovaných, s rychlými technickými inovacemi a vyžaduje odbornou instalaci a montáž. Řemeslník bez odborných školení a zkušeností s výrobky vyšší kategorie nemusí přípravu a montáž vždy dokonale zvládnout.

7. Samozřejmostí je následný servis (záruční i pozáruční) na zakoupené zboží.

Vzhledem k tomu, že kvalitní vybavení koupelny dnes není levnou záležitostí, nakupujte tam, kde mají zkušenosti, znalosti a stálou provozovnu s pevnou provozní dobou. Nákupy přes e-shopy se u tohoto sortimentu mohou značně zkomplikovat přepravními náklady (jde o zboží objemné a těžké), nekompletností výrobků, velkým rizikem poškození při přepravě a obtížným řešením případné reklamace.

Spoléhat se, že vaši koupelnu navrhne a dle současných technických a estetických trendů vyřeší váš řemeslník, většinou nemusí přinést očekávané výsledky. V koupelnovém studiu STOFI můžete nalézt to, co hledáte. Především pokud hledáte jednoduchá a nadčasová řešení, design, profesionální přístup a preciznost provedených prací.

run_function(‚id‘,’41‘,’13948′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚144‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚13948‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’41‘;‘,’a:0:{}‘); ?>